Nieuw bij theater Schoonhoeve!

Altijd al iets speciaals willen doen op je verjaardag en wil je een leuk kinderfeestje geven in een bepaald thema? Theater Schoonhoeve verhuurt themakisten, maar ook is er de mogelijkheid om je verjaardag te vieren bij theater Schoonhoeve in het thema waar de jarige voor kiest. Het theater kan dan omgetoverd worden in jouw gekozen feeststijl.

Themakisten feestkeuzes 1, 2 en 3 >>

We hebben verschillende thema’s en zijn hard bezig om dit uit te breiden. Kijk maar snel of er een keuze voor jou bij zit!

Prinsessen / ridderkist

                                 
        PRINSESSEN  

Indianenkist
 

      BIJ DE TOTEMPAAL                             IN DE WIGWAM

TIP: Maak een totempaal van grote stevige, kartonnen dozen (bijvoorbeeld bananendozen, die je gratis kunt halen bij elke supermarkt) en beplak deze met cadeaupapier en maak er gezichten (maskers) van met behulp van gekleurd papier.

  
                                      INHOUD INDIANENKIST

Piratenkist


  
                                         INHOUD PIRATENKIST

Kookkist
( Is niet mogelijk in het theater maar wel heel leuk thuis!)

In de themakist is er een draaiboek aanwezig met de handleiding voor het geven van het feestje. Hierin staan recepten, knutselideeën, spelopdrachten en een verhaal. Ook zit er voor ieder kind kleding in zodat de kinderen geheel in stijl zullen zijn. Uiteraard word ook het versieren van de ruimte niet vergeten en kun je thuis de ruimte aankleden met het decoratiemateriaal uit de themakist.

Er is ook de mogelijkheid om met je ouders naar theater Schoonhoeve te komen en daar het jou gekozen themafeest te geven. In het theater is  voldoende ruimte en ook kun je buiten de spelopdrachten uit voeren als het weer het toelaat. Hieronder kan je kiezen uit één van de mogelijkheden en wil je graag meer weten, dan kun altijd contact met ons opnemen.

Themakisten feestkeuzes 1,2 en 3

Feestkeuze nummer 1
Het huren van een themakist in het door de jarige gekozen thema. Er zit standaard kleding in voor 8 kinderen. Komen er meer kinderen op je verjaardag, dan kan dit ook en willen dit van te voren graag weten. De kist kan een dag voor je verjaardag opgehaald worden en het draaiboek al twee weken van te voren, zodat je al de nodige voorbereidingen kan treffen. Er zit een verhaallijn in en meerdere knutselopdrachten waaruit je er een kunt kiezen. Wij willen dan graag weten welke opdracht je gekozen hebt een week van te voren, zodat we het knutselmateriaal er bij kunnen leveren.
De kosten zijn dan voor 8 kinderen € 49,95. Wil je meer kinderen uitnodigen, dan komt er voor ieder kind € 8,50 bij. De borg dient betaald te worden bij het afhalen en bedraagt € 100, -

Feestkeuze nummer 2
De jarige kiest een thema uit en viert het feest bij theater Schoonhoeve. Alle kleding uit de themakist mogen gebruikt worden. Het theater wordt versierd en aangekleed in de stijl van het thema. De opdrachten en knutselactiviteit worden klaargezet in de ruimte. Bij goed weer is het ook mogelijk om de ruimte buiten te gebruiken. Er is tijdens het feest iemand die de drankjes verzorgd. Er wordt onbeperkt ranja geschonken en er is voor ieder kind een zakje chips. De kosten hiervan bedragen € 125, - en dit is voor maximaal 10 kinderen. Komen er meer kinderen, dan komt er per kind een bedrag van €8.50 bij.

Feestkeuze nummer 3
De jarige kiest een thema uit. Theater Schoonhoeve verzorgt zelf het feestje. Er zijn twee personen die het feest begeleiden en zorgen, dat de jarige een onvergetelijke dag krijgt. Er worden spelletjes gedaan en er is een verhaallijn die alle kinderen zal boeien tot het einde. De kinderen worden verkleed en geschminkt. Er is onbeperkt ranja en de kinderen krijgen een zakje chips en snoep. Er wordt geknutseld wat de kinderen mee mogen nemen naar huis en er wordt een diploma uitgereikt, zodat ze een leuke herinnering hebben aan de leuke dag. De kosten bedragen € 175, - voor maximaal 10 kinderen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten?  bel dan voor informatie naar Theater Schoonhoeve 0162-686024 of Saskia de Bever 0162519972. We vertellen graag wat alle mogelijkheden zijn.

Theater Schoonhoeve (Thema kisten)